Informasjon Resultater Garanti Om oss Prøvetime

Individuelt tilpasset figurslanking

Bailine er en internasjonal organisasjon som med stor fremgang har lansert et system for å hjelpe enhver kvinne med å få en sunnere, slankere og mer velformet kropp - eller til å vedlikeholde den vakre figuren hun har. Vekt- og figurproblemer er en privat sak, derfor behandles alle enkeltvis og i eget kabinett. Du får en analyse av dine vekt- og figurproblemer. Sammen blir vi enige hvor på kroppen du vil bli fastere og slankere. Det er ikke bare den riktige vekten som kjennetegner en velformet figur - det er vel så viktig hvordan kiloene er fordelt på kroppen.

Vi har spesialprogram for hofter, midje, lår, mage, rygg med mer - electrobic program som fatburner, babyboom, high and low impact, intervaltrening, dybde-massasje - hudprogram for cellulite og hudoppstramminger. Alt velges ut fra dine egne forutsetninger - hva som passer for deg.

Og husk: Du har ikke noe å tape - bortsett fra kilo og centimeter.

Bailines program for vekt- og figurslankings tre prinsipper:

Bailine Aktivitet

Økt aktivitet oppnås med hjelp av treningssimulatoren og et trimprogram som utarbeides spesielt for å forme din figur til riktige proporsjoner. For å holde figuren under kontroll må musklene være i form. Hvis ikke - blir musklene slappe - noe som er vanskelig å skjule. Klærne sitter dårlig, og ettersittende kjoler holder man seg langt borte fra. Feilen er at det naturlige muskelholdet er kommet ut av fasong, og dette er et vanlig problem.

Bailine Kosthold

Forandringer i kostholdet oppstår ved å bli bevisst hva, når og hvordan man spiser. Kostholdsmodifisering - ikke en stram diett - vil gjøre deg slankere hvis du er overvektig. Alle med vektprobblemer blir slankere ved å følge bailine-programmet. Grunnen til dette er at hver enkelt får individuell hjelp ut fra sine spesielle forutsetninger. Bailine tar utgangspunktet i at alle mennesker er ulike. Hver enkelt må derfor slanke seg på sin måte.

Bailine Mentaltrening

En ting er å vite hva en skal gjøre for å regulere overvekt eller forme figuren, en annen ting er å gjøre det, og her kommer den mentale motivasjonen inn. Bailine gir deg et sunnere kroppsbilde og lærer deg å styre dine spise- og aktivitetsvaner med psykologiske teknikker, som foregår ved hjelp av lydbånd.

Avtal tid for gratis prøvetime!